Termeni si conditii

Acest site este detinut si publicat de catre: CRIMATEX SRL, 
Contact: web: www.crimatex.ro, E-mail: peste@crimatex.ro

CONDITII GENERALE

Acest site este destinat facilitarii contactului între furnizori/prestatori si potentialii clienti. Informatiile si imaginile prezentate în acest site au caracter informativ, neimplicând nicio obligatie din partea detinatorului acestui site.
CRIMATEX SRL îsi rezerva dreptul de a modifica/actualiza informatiile ce figureaza în prezentul site, incluzând acesti "Termeni si conditii" în orice moment, fara preaviz.

Utilizatorul foloseste site-ul pe riscul propriu. În nici un caz, CRIMATEX SRL, afiliatii sai, reprezentantii sai, fiecare în parte sau împreuna, nu vor putea fi facuti responsabili pentru daune directe sau indirecte si în special pentru prejudiciul material, pierderea de date sau de program, prejudiciul financiar, rezultând din accesul sau utilizarea acestui site sau a tuturor site-urilor care sunt legate de el. Continutul site-ului este prezentat fara nici o garantie, de nicio natura.

Informatiile asupra preturilor/tarifelor precum si a caracteristicilor acestora sunt prezentate asa cum au fost ele redactate de catre furnizorii sau prestatorii respectivi. Corectitudinea respectivelor informatii cade exclusiv în sarcina furnizorilor/prestatorilor respectivi. Erori sau omisiuni pot interveni.

PAROLE, CODURI DE ACCES SI DATE PERSONALE

Puteti consulta acest site fara sa va dezvaluiti identitatea sau sa dati cea mai mica informatie în ceea ce va priveste.

Ne rezervam dreptul de a va transmite mesaje privitoare la starea inregistrarii Dvs. prin intermediul adresei de e-mail pe care o furnizati si/sau al numarului de telefon. Eventualele comunicari comerciale sau oferte va vor fi transmise pe respectiva adresa de e-mail sau telefon doar cu acceptul Dvs.

Referitor la drepturile Dvs privind protectia datelor personale, în cazul în care solicitati (prin intermediul unui mesaj email la contact@euro-mediu.ro:
- va putem furniza datele referitoare la persoana Dvs. pe care le avem stocate;
- aveti dreptul de a solicita modificarea datelor Dvs. personale înscrise pe acest site;
- de asemenea, în cazul în care solicita?i, vom sterge definitiv datele referitoare la persoana Dvs. stocate în baza noastr? de date, fie sub forma de date de conectivitate si contact, fie ca informatii parte dintr-o lista de rezultate.

Va rugam sa aveti în vedere faptul ca din momentul stergerii datelor personale, veti avea acces doar la partea publica a acestui website, iar contul de utilizator/inregistrarea va fi implicit dezactivat/a.

Datele personale colectate prin intermediul acestui site sunt confidentiale si sunt pastrate de catre detinatorul acestui site în conformitate cu Legea nr. 677 din 2001 (Lege pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date), publicata în Monitorul Oficial nr. 790/12-12-2001 si cu prevederile Regulamentului 679/27-04-2016 (GDPR).

Datele personale colectate prin intermediul acestui site (respectiv numele) vor fi afisate cu titlu informativ in privinta rezultatelor sportive la care v-ati inscris si unde ati acceptat expres folosirea datelor Dvs. personale (numele si categoria) in listele de rezultate sportive.

DREPTUL LA PROPRIETATE INTELECTUALA

Continutul acestui site, incluzând dar nelimitându-se la texte, logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini (statice si/sau dinamice), prezentate pe site, sunt proprietatea exclusiva a CRIMATEX, cu exceptia logo-urilor si a imaginilor publicate de catre furnizorii/prestatorii care au publicat anunturi..

Vizitatorilor acestui site nu le este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terti, modificarea sau utilizarea în alte scopuri a oricarui continut (asa cum acesta a fost definit în paragraful anterior), decât dupa obtinerea în prealabil a unui accept scris din partea CRIMATEX SRL.