Despre Ferma Piscicola CRIMATEX

Incepand cu anul 2008 societatea noastra si-a extins domeniul de activitate incepand si activitatea de acvacultura. Din 2008 suntem in posesia licentei de acvacultura nr. 418 pentru cresterea si comercializarea somnului african (Clarias Gariepinus). 
Este o specie de somn foarte asemanator cu somnul indigen care se gaseste in apele din Romania, singura deosebire este numarul de mustati (8) si faptul ca traieste intr-un mediu mai cald. La inceputul anului 2011 societatea noastra a obtinut si licenta nr. 489 pentru statia artificiala de reproducere.

Capacitatea fermei noastre este de 3000 tone Somn de Iratos/an.
Pentru viitorul apropiat ne-am dori sa ajungem la capacitatea de productie de circa 1000 de tone / an. de Somn de Iratos cu respectarea tuturor normelor sanitar-veterinare si ale calitatii.

Vom extinde suprafata helesteului de pescuit de agrement pana la 10 ha, urmand sa crestem si alte specii. Vom incerca sa crestem si materialul biologic necesar pentru inmultirea artificiala a speciilor ornamentale de pesti.
Statia de reproducere functioneaza in prezent doar pentru somn african , urmand sa se diversifice si sa producem puiet si de crap, fitofag, stiuca sau alte specii care vor fi cerute de piata.

Ferma piscicola IRATOSU se adreseaza in special societatilor comerciale care doresc colaborare pe termen lung - magazine de desfacere produse din acvacultura, horeca, balti si helestee de pescuit si agrement - insa ne adresam in aceeasi masura si persoanelor fizice interesate de achizitionarea produsului nostru in cantitati mici.

Producem troci si bazine din fibra de sticla pentru puiet si pentru acvacultura la comanda.
Executam orice model de bazin din fibra de sticla.
De asemenea executam si barci pentru pescuit din fibra de sticla.